Home > Bestanden > TechTracker.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TechTracker fout

TechTracker.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TechTracker.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TechTracker.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TechTracker. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TechTracker.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TechTracker.exe bestandsinfo

Het proces TechTracker of CNET TechTracker hoort bij de software TechTracker Application of CNET TechTracker van CBS Interactive (www.cbsinteractive.com)..

Omschrijving: Windows heeft TechTracker.exe niet nodig. TechTracker.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,624,512 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 2,620,416 bytes, 2,619,904 bytes, 2,625,024 bytes of 2,621,952 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/techtracker.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. TechTracker.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: User Shell Folders). TechTracker.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Als TechTracker.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,621,952 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 2,624,512 bytes, 1,111,552 bytes of 2,625,024 bytes. Bestand TechTracker.exe is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: User Shell Folders). Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. TechTracker.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TechTracker.exe. Controleer daarom het TechTracker.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over TechTracker.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TechTracker scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.