Home > Bestanden > temp.dat Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus temp te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen temp.dat als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de temp.dat worm

Hints om temp.dat gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update temp.dat. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat temp.dat voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Temp.dat bestandsinfo

Momenteel hebben we geen geverifiëerde informatie over de software waarmee temp.dat verbonden is.

Omschrijving: temp.dat is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Temp.dat bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 830,312 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 1,165,183 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/temp.dat.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 2C4BA31C-0C15-11E2-90C7-9BFCBEB168B3 of B78F92C8-DEB3-11E2-9A0A-FB64281D6ADE of nog 4 varianten. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. temp.dat lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het temp.dat proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over temp.dat, deel je kennis dan en help anderen.

temp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.