Home > Bestanden > TFncKy.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TFncKy fout

TFncKy.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TFncKy.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TFncKy.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TFncKy. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TFncKy.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TFncKy.exe bestandsinfo

Het proces TFncKy hoort bij de software TFncKy of TOSHIBA Controls van TOSHIBA (www.toshiba.com)..

Omschrijving: TFncKy.exe is geïnstalleerd en in gebruik op Toshiba laptops. Het programma biedt toegang tot de functietoetsen op je laptop. Als je het beëindigt of verwijdert, zullen de functietoetsen niet langer meer correct werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft TFncKy.exe niet nodig. TFncKy.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Toshiba\TOSHIBA Controls\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 188,416 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 114,688 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tfncky.exe.html 
TFncKy.exe is geen Windows systeembestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TFncKy.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het TFncKy.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TFncKy.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TFncKy scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.