Home > Bestanden > TFService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TFService fout

TFService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TFService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TFService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PC Tools ThreatFire Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TFService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TFService.exe bestandsinfo

Het proces PC Tools ThreatFire Service hoort bij de software ThreatFire of Spyware Doctor of PC Tools Internet Security (versie 2009) of Spyware Doctor with AntiVirus of PC Tools Spyware Doctor of PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus van PC Tools (www.pctools.com)..

Omschrijving: Windows heeft TFService.exe niet nodig. Bestand TFService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 70,928 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 66,880 bytes, 70,944 bytes, 71,008 bytes of 79,120 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tfservice.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. TFService.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

Als TFService.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 66,880 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. TFService.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ ThreatFire.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TFService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het TFService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TFService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TFService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.