Home > Bestanden > TGT_BHO.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus TGT_BHO te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen TGT_BHO.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de TGT_BHO.dll worm

Hints om TGT_BHO.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TGT_BHO.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TGT_BHO.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TGT_BHO.dll bestandsinfo

Het proces TGT_BHO.dll hoort bij de software StyleXP of Antares Filter VST DX van onbekend..

Omschrijving: Dit bestand is een browser help object (BHO) component van het StyleXP product uit TGT Soft, die dat product integreert met uw webbrowser. StyleXP is een programma waarmee u verschillende thema's kunt zoeken, downloaden en installeren voor het aanpassen van de visuele look en feel van uw Windows-besturingssysteem setup.

Gedetailleerde Analyse: TGT_BHO.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. TGT_BHO.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32 - mainly C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,536 bytes (92% van alle voorkomende bestanden) of 49,152 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tgt_bho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is C333CF63-767F-4831-94AC-E683D962C63C. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het is geen Windows systeembestand. TGT_BHO.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het TGT_BHO.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TGT_BHO.dll, deel je kennis dan en help anderen.

TGT_BHO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.