Home > Bestanden > ThirdPartyAppMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ThirdPartyAppMgr fout

ThirdPartyAppMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ThirdPartyAppMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ThirdPartyAppMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ThirdPartyAppMgr. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ThirdPartyAppMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ThirdPartyAppMgr.exe bestandsinfo

Het proces ThirdPartyAppMgr hoort bij de software SmartWi Connection Utility of ThirdPartyAppMgr van Sony Corporation of America (www.sony.com)..

Omschrijving: Windows heeft ThirdPartyAppMgr.exe niet nodig. ThirdPartyAppMgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 17,920 bytes (89% van alle voorkomende bestanden), 28,672 bytes of 23,552 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/thirdpartyappmgr.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Er is geen omschrijving van het programma. ThirdPartyAppMgr.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ThirdPartyAppMgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ThirdPartyAppMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ThirdPartyAppMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ThirdPartyAppMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.