Home > Bestanden > tlntsvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tlntsvr fout

Tlntsvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tlntsvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tlntsvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Telnet. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tlntsvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tlntsvr.exe bestandsinfo

Het proces Telnet hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: tlntsvr.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand tlntsvr.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 73,216 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tlntsvr.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand tlntsvr.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tlntsvr.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het tlntsvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tlntsvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tlntsvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.