Home > Bestanden > tmeejme.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tmeejme fout

Tmeejme.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tmeejme.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tmeejme.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TMEEJME. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tmeejme.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tmeejme.exe bestandsinfo

Het proces TMEEJME hoort bij de software TOSHIBA MobileExtension Service of TOSHIBA Mobile Extension3 for van TOSHIBA (www.toshiba.com)..

Omschrijving: Windows heeft tmeejme.exe niet nodig. Tmeejme.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - common is C:\Program Files\TOSHIBA\TME3\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,536 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 81,920 bytes, 77,824 bytes, 69,632 bytes of 49,152 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tmeejme.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand tmeejme.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tmeejme.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het tmeejme.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tmeejme.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tmeejme scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.