Home > Bestanden > tmlisten.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tmlisten fout

Tmlisten.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tmlisten.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tmlisten.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update tmlisten.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tmlisten.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tmlisten.exe bestandsinfo

Het proces Trend Micro Common Client Communication Service of Trend Micro OfficeScan Communication Service of TmListen Application of Trend Micro Client/Server Security Agent Listener hoort bij de software Trend Micro OfficeScan Client of Trend Micro Client/Server/Messaging Security for SMB of Trend Micro Common Client of Trend Micro Worry-Free Business Security of Trend Micro OfficeScan of Trend Micro Client/Server Security Agent van Trend Micro (www.trendmicro.com)..

Omschrijving: Dit is een onderdeel van het OfficeScan antivirus-product van Trend Micro, dat vaak wordt gebruikt in zakelijke omgevingen. Het luistert naar commando's of antivirus-updates die de OfficeScan server doorstuurt en zorgt voor de nodige acties op clientcomputers. Het is vereist voor een goede bescherming van de PC's waarop het draait.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft tmlisten.exe niet nodig. Tmlisten.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map "C:\Program Files" - mainly C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan Client\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 614,488 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 618,584 bytes en nog 26 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tmlisten.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand tmlisten.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Tmlisten.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

  • Als tmlisten.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk. Bestandsformaat is 282,710 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 614,488 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Er is geen bestandsinformatie. Tmlisten.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als tmlisten.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 270,422 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 626,776 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent. Tmlisten.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tmlisten.exe. Controleer daarom het tmlisten.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tmlisten.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tmlisten scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.