Home > Bestanden > tnslsnr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus tnslsnr te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen tnslsnr.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de tnslsnr.exe worm

Hints om tnslsnr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Oracle Database. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tnslsnr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tnslsnr.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Oracle Database (versie 10g Express Edition, 10g Express) of HSPM of AccessData Oracle (versie 10g) of PL/SQL Developer van Oracle (www.oracle.com)..

Omschrijving: tnslsnr.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand tnslsnr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 204,800 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 476,752 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tnslsnr.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand tnslsnr.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het tnslsnr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tnslsnr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tnslsnr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.