Home > Bestanden > toolband.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus toolband te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen toolband.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de toolband.dll worm

Hints om toolband.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update toolband.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat toolband.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Toolband.dll bestandsinfo

Het proces toolband.dll hoort bij de software Lexmark Toolbar of Dell Toolbar of Lexmark Werkbalk of Lexmark Barra de herramientas of Lexmark Symbolleiste of Dell Werkbalk van onbekend..

Omschrijving: toolband.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand toolband.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 184,320 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 372,736 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/toolband.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 1017A80C-6F09-4548-A84D-EDD6AC9525F0 of 09B71986-2AC5-482d-B6CB-42EA34F4F85B. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. Toolband.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het toolband.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over toolband.dll, deel je kennis dan en help anderen.

toolband scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.