Home > Bestanden > ToolbarUpdater.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ToolbarUpdater fout

ToolbarUpdater.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ToolbarUpdater.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ToolbarUpdater.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ToolbarU Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ToolbarUpdater.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ToolbarUpdater.exe bestandsinfo

Het proces ToolbarU Application of ToolbarU Application (Official) hoort bij de software AVG Technologies of ToolbarU Application of vToolbarUpdater van AVG Technologies (www.freeavg.com) of AVG Secure Search..

Omschrijving: Windows heeft ToolbarUpdater.exe niet nodig. ToolbarUpdater.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 711,112 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 1,734,680 bytes en nog 23 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/toolbarupdater.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand ToolbarUpdater.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. ToolbarUpdater.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

Als ToolbarUpdater.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 508,416 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand ToolbarUpdater.exe is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. ToolbarUpdater.exe kan verbind met Internet en onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ToolbarUpdater.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ToolbarUpdater.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ToolbarUpdater.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ToolbarUpdater scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.