Home > Bestanden > Toparcadehits.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Toparcadehits te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Toparcadehits.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Toparcadehits.dll worm

Hints om Toparcadehits.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TopArcadeHits Software. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Toparcadehits.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Toparcadehits.dll bestandsinfo

Het proces TopArcadeHits Software hoort bij de software onbekend van EpicPlay..

Omschrijving: Toparcadehits.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Toparcadehits.dll bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 153,432 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/toparcadehits.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is A7A9D7E7-E0C0-4202-9F13-6A06BD073CDA. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand heeft een digitale signatuur. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Toparcadehits.dll is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het Toparcadehits.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Toparcadehits.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Toparcadehits scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.