Home > Bestanden > topdesk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een topdesk fout

Topdesk.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of topdesk.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om topdesk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TOPDESK MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat topdesk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Topdesk.exe bestandsinfo

Het proces TOPDESK MFC Application hoort bij de software TopDesk of SnadBoy's TopDesk van Otaku Software (www.otakusoftware.com) of SnadBoy Software..

Omschrijving: Windows heeft topdesk.exe niet nodig. Bestand topdesk.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,912,832 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 1,937,920 bytes of 1,948,160 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/topdesk.exe.html 
De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: DEFAULT\Run, Run, User Shell Folders). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Topdesk.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk.

  • Als topdesk.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 276,480 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,937,920 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het is geen Windows kernbestand. Topdesk.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als topdesk.exe. Controleer daarom het topdesk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over topdesk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

topdesk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.