Home > Bestanden > tor.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tor fout

Tor.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tor.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tor.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update tor.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tor.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tor.exe bestandsinfo

Het proces tor.exe hoort bij de software Privoxy of Polipo of Hide My IP Address of Tor 0.2.0.2-alpha van IronKey (www.ironkey.com)..

Omschrijving: Windows heeft tor.exe niet nodig. Tor.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,233,806 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 5,077,205 bytes en nog 29 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tor.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Tor.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

Als tor.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,585,969 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 3,938,086 bytes, 3,933,408 bytes, 2,087,636 bytes of 2,131,369 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Tor.exe kan toepassingen monitoren.

Als tor.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 613,448 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tor.exe. Controleer daarom het tor.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tor.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.