Home > Bestanden > TosBtMng.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TosBtMng fout

TosBtMng.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TosBtMng.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TosBtMng.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TosBtMng. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TosBtMng.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TosBtMng.exe bestandsinfo

Het proces TosBtMng of Bluetooth Manager hoort bij de software Bluetooth Stack for Windows by TOSHIBA of Bluetooth Stack voor Windows van TOSHIBA van TOSHIBA CORPORATION (www.toshiba.com)..

Omschrijving: Windows heeft TosBtMng.exe niet nodig. Bestand TosBtMng.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,724,416 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 1,744,896 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tosbtmng.exe.html 
TosBtMng.exe is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders). TosBtMng.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TosBtMng.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het TosBtMng.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TosBtMng.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TosBtMng scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.