Home > Bestanden > TPHKMGR.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TPHKMGR fout

TPHKMGR.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TPHKMGR.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TPHKMGR.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update On Screen Display. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TPHKMGR.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TPHKMGR.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software On Screen Display of Rescue and Recovery of Client Security Solution of Sybase ASE of OOo-dev of GenTax of IBM ThinkPad On Screen Display of khalix_planning_update van onbekend..

Omschrijving: De ThinkPad Sneltoets Manager is een proces dat de speciale "FN" functietoets commandos van ThinkPad laptops van Lenovo (voorheen IBM) zoekt en interpreteert. Deze toetsen voeren veel van de essentiële extra functies uit die nodig zijn op notebooks, zoals het verhogen of verlagen van de helderheid van het beeldscherm, de externe video-uitgang aanzetten, enzovoort.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft TPHKMGR.exe niet nodig. TPHKMGR.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 94,208 bytes (97% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes, 86,016 bytes, 90,112 bytes of 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tphkmgr.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TPHKMGR.exe. Controleer daarom het TPHKMGR.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
93 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TPHKMGR.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TPHKMGR scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.