Home > Bestanden > TPONSCR.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TPONSCR fout

TPONSCR.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TPONSCR.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TPONSCR.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update On screen display drawer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TPONSCR.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TPONSCR.exe bestandsinfo

Het proces On screen display drawer hoort bij de software On screen display of Rescue and Recovery of Client Security Solution of Adobe Shockwave (versie 11) of On Screen Display of Sybase ASE of GenTax of Microsystems Knowledge van Lenovo Group (www.lenovo.com) of Lenovo (Japan) (www.lenovo.com/jp)..

Omschrijving: Dit proces is geïnstalleerd op ThinkPad laptops van Lenovo (voorheen IBM). Het implementeert de pop-up schermen die worden weergegeven wanneer u functietoetsen gebruikt om het volume te veranderen, enzovoort. Het kan ook worden gebruikt voor het configureren van sneltoetsen op bepaalde modellen, om u te laten bepalen hoe sommige functies worden geactiveerd. Dit proces is niet nodig voor een correcte werking van uw systeem, maar het wordt niet aanbevolen dit uit te schakelen aangezien u belangrijke functies op uw machine kan verliezen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft TPONSCR.exe niet nodig. Bestand TPONSCR.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (96% van alle voorkomende bestanden), 73,776 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tponscr.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TPONSCR.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het TPONSCR.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
76 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TPONSCR.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TPONSCR scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.