Home > Bestanden > TPSBattM.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TPSBattM fout

TPSBattM.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TPSBattM.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TPSBattM.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TPSBattM. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TPSBattM.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TPSBattM.exe bestandsinfo

Het proces TPSBattM of TOSHIBA Power Saver hoort bij de software TOSHIBA Power Saver van TOSHIBA (www.toshiba.com)..

Omschrijving: TPSBattM.exe is een proces dat met de batterij management functie samenvalt in Toshiba laptops en is standaard geïnstalleerd. De gebruiker kan hiermee de stroom instellingen configureren, het in- en uitschakelen van batterijen beheren als er meer dan een batterij geïnstalleerd is, de uitschakeltijd van de harde schijf beheren, de stroomvoorzieningen van de monitor beheren en de schermbeveiliging instellen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft TPSBattM.exe niet nodig. TPSBattM.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,056 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 40,960 bytes, 36,864 bytes, 32,768 bytes of 38,200 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tpsbattm.exe.html 
Bestand TPSBattM.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TPSBattM.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het TPSBattM.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TPSBattM.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TPSBattM scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.