Home > Bestanden > TpScrLk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus TpScrLk te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen TpScrLk.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de TpScrLk.exe worm

Hints om TpScrLk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TpScrLk.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TpScrLk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TpScrLk.exe bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Sommige Thinkpad computers (voorheen geproduceerd door IBM, nu door het bedrijf Lenovo) hebben geen indicatorlampje op het toetsenbord om aan te geven of de ‘Scroll Lock’ toets is geactiveerd. Op deze machines controleert dit kleine proces een statuspictogram op de systeemtray, dat dezelfde informatie biedt. Duidelijk geen proces dat essentieel is voor het functioneren van het systeem, maar het beëindigen ervan zou tot verwarring kunnen leiden als je per ongeluk de ‘Scroll Lock’ toets indrukt.

Gedetailleerde Analyse: TpScrLk.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. TpScrLk.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 40,960 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tpscrlk.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Bestand TpScrLk.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Het programma is niet zichtbaar. TpScrLk.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het TpScrLk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TpScrLk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TpScrLk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.