Home > Bestanden > traybar.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een traybar fout

Traybar.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of traybar.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om traybar.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update traybar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat traybar.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Traybar.exe bestandsinfo

Het proces traybar hoort bij de software Camera Assistant Software for of Camera Assistant Software for Toshiba of Video Web Camera of Camera Assistant Software for Gateway van Chicony (www.chicony.com)..

Omschrijving: Windows heeft traybar.exe niet nodig. Bestand traybar.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 417,792 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 413,696 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/traybar.exe.html 
Traybar.exe is geen Windows systeembestand. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. Traybar.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als traybar.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het traybar.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over traybar.exe, deel je kennis dan en help anderen.

traybar scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.