Home > Bestanden > trcboot.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een trcboot fout

Trcboot.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of trcboot.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om trcboot.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IBM Personal Communications. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat trcboot.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Trcboot.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software IBM Personal Communications of Personal Communications van IBM (www.ibm.com)..

Omschrijving: trcboot.exe is geïnstalleerd op computers van IBM. Het is een essentieel onderdeel van het besturingssysteem op een IBM computer en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft trcboot.exe niet nodig. Trcboot.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 28,160 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 28,672 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/trcboot.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Bestand trcboot.exe is geen Windows systeembestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als trcboot.exe. Controleer daarom het trcboot.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over trcboot.exe, deel je kennis dan en help anderen.

trcboot scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.