Home > Bestanden > triggag.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een triggag fout

Triggag.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of triggag.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om triggag.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TRIGGAG. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat triggag.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Triggag.exe bestandsinfo

Het proces TRIGGAG hoort bij de software CA Unicenter Software Delivery of Unicenter Software Delivery van Computer Associates International (www.ca.com) of Computer Associates (www.ca.com)..

Omschrijving: Windows heeft triggag.exe niet nodig. Triggag.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 81,920 bytes, 40,960 bytes of 45,056 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/triggag.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent. Triggag.exe kan zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als triggag.exe. Controleer daarom het triggag.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over triggag.exe, deel je kennis dan en help anderen.

triggag scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.