Home > Bestanden > trillian.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een trillian fout

Trillian.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of trillian.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om trillian.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Trillian. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat trillian.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Trillian.exe bestandsinfo

Het proces Trillian hoort bij de software Chat Client of Trillian van Cerulean Studios (www.ceruleanstudios.com)..

Omschrijving: Windows heeft trillian.exe niet nodig. Bestand trillian.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (normally C:\Program Files\Trillian\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,873,280 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 1,646,592 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/trillian.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het kan toetsenbordinputs onthouden. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand trillian.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Trillian.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als trillian.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het trillian.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over trillian.exe, deel je kennis dan en help anderen.

trillian scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.