Home > Bestanden > tsnp2std.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tsnp2std fout

Tsnp2std.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tsnp2std.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tsnp2std.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update tsnp2std Microsoft. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tsnp2std.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tsnp2std.exe bestandsinfo

Het proces tsnp2std Microsoft hoort bij de software tsnp2std van SONIX (www.sonix.com.tw) of sonix (www.sonix.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft tsnp2std.exe niet nodig. Bestand tsnp2std.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 258,048 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 262,144 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tsnp2std.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Tsnp2std.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Tsnp2std.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

  • Als tsnp2std.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 126,976 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 331,776 bytes of 122,880 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Bestand tsnp2std.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Tsnp2std.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Tsnp2std.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tsnp2std.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het tsnp2std.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tsnp2std.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tsnp2std scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.