Home > Bestanden > tsnp2uvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tsnp2uvc fout

Tsnp2uvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tsnp2uvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tsnp2uvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update tsnp2uvc Microsoft. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tsnp2uvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tsnp2uvc.exe bestandsinfo

Het proces tsnp2uvc Microsoft hoort bij de software tsnp2uvc of USB Video Device van Sonix Technology Co...

Omschrijving: Windows heeft tsnp2uvc.exe niet nodig. Tsnp2uvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 320,512 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 237,568 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tsnp2uvc.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. Tsnp2uvc.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Als tsnp2uvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk. Bestandsformaat is 241,664 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 317,952 bytes of 322,560 bytes. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma is niet zichtbaar. Tsnp2uvc.exe kan onthoud inputs.
U kunt het programma USB Video Device verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op USB Video Device in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tsnp2uvc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het tsnp2uvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over tsnp2uvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tsnp2uvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.