Home > Bestanden > tsnp325.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tsnp325 fout

Tsnp325.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tsnp325.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tsnp325.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update tsnp2std Microsoft. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tsnp325.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tsnp325.exe bestandsinfo

Het proces tsnp2std Microsoft hoort bij de software tsnp2std van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft tsnp325.exe niet nodig. Tsnp325.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 270,336 bytes (96% van alle voorkomende bestanden) of 345,600 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tsnp325.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het is geen Windows systeembestand. Bestand tsnp325.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces heeft geen zichtbaar venster. Tsnp325.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tsnp325.exe. Controleer daarom het tsnp325.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tsnp325.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tsnp325 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.