Home > Bestanden > TurboVHelp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus TurboVHelp te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen TurboVHelp.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de TurboVHelp.exe worm

Hints om TurboVHelp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TurboVHelp. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TurboVHelp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TurboVHelp.exe bestandsinfo

Het proces TurboVHelp hoort bij de software AI Suite II van ASUSTeK Computer (www.asus.com) of ASUSTek (www.asus.com)..

Omschrijving: TurboVHelp.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. TurboVHelp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,101,440 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 1,112,064 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/turbovhelp.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma is niet zichtbaar. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows kernbestand. Bestand TurboVHelp.exe is digitaal gesigneerd. Bestand TurboVHelp.exe is een bestand met Verisign signatuur. TurboVHelp.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het TurboVHelp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over TurboVHelp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TurboVHelp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.