Home > Bestanden > tv_w32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tv_w32 fout

Tv_w32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tv_w32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tv_w32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TeamViewer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tv_w32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tv_w32.exe bestandsinfo

Het proces TeamViewer (versie 8) of Helper process for TeamViewer performance optimization and QuickConnect hoort bij de software TeamViewer (versie 7, 6) van TeamViewer GmbH (www.teamviewer.com)..

Omschrijving: Windows heeft tv_w32.exe niet nodig. Tv_w32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 195,936 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 108,416 bytes, 106,408 bytes, 190,968 bytes of 116,608 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tv_w32.exe.html 
Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Bestand tv_w32.exe is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Tv_w32.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tv_w32.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het tv_w32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over tv_w32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tv_w32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.