Home > Bestanden > tvnserver.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tvnserver fout

Tvnserver.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tvnserver.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tvnserver.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TightVNC Server for Windows. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tvnserver.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tvnserver.exe bestandsinfo

Het proces TightVNC Server for Windows of TightVNC Server hoort bij de software TightVNC of TightVNC Server of GeekBuddy van GlavSoft (glavsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft tvnserver.exe niet nodig. Tvnserver.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 815,704 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 828,944 bytes, 1,226,808 bytes, 776,192 bytes of 826,896 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tvnserver.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand tvnserver.exe is geen Windows systeembestand. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Tvnserver.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Als tvnserver.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk. Bestandsformaat is 828,944 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand tvnserver.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Tvnserver.exe kan onthoud inputs.
In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van tvnserver.exe, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van Comodo zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > GeekBuddy).

Als tvnserver.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 815,704 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is digitaal gesigneerd. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Tvnserver.exe is geen Windows systeemcomponent. Tvnserver.exe kan onthoud inputs.
Het programma TightVNC kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tvnserver.exe. Controleer daarom het tvnserver.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over tvnserver.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tvnserver scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.