Home > Bestanden > tvt_reg_monitor_svc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tvt_reg_monitor_svc fout

Tvt_reg_monitor_svc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tvt_reg_monitor_svc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tvt_reg_monitor_svc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ThinkVantage Registry Monitor Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tvt_reg_monitor_svc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tvt_reg_monitor_svc.exe bestandsinfo

Het proces ThinkVantage Registry Monitor Service of ThinkVantage Registry Monitor Service Module hoort bij de software ThinkVantage Technologies of Client Security - Password of tvt_reg_monitor_svc Module van Lenovo Group (www.lenovo.com) of Lenovo (United States)..

Omschrijving: Windows heeft tvt_reg_monitor_svc.exe niet nodig. Bestand tvt_reg_monitor_svc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 644,408 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 722,232 bytes, 629,504 bytes, 746,808 bytes of 644,672 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tvt_reg_monitor_svc.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand tvt_reg_monitor_svc.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeembestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Tvt_reg_monitor_svc.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tvt_reg_monitor_svc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het tvt_reg_monitor_svc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tvt_reg_monitor_svc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tvt_reg_monitor_svc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.