Home > Bestanden > twex.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus twex te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen twex.exe als malware, onder meer Kaspersky herkent het als Trojan-Spy.Win32.Zbot.lzh, en TrendMicro herkent het als TROJ_Generic.SFB.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de twex.exe worm

Hints om twex.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update twex.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat twex.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Twex.exe bestandsinfo

Het proces twex.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: twex.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand twex.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 495,104 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 420,864 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/twex.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Twex.exe is geen Windows kernbestand. Twex.exe kan toepassingen monitoren, andere programma's manipuleren en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als twex.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 256,000 bytes. Programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Userinit, Run). Het is geen Windows systeembestand. Twex.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Controleer het twex.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over twex.exe, deel je kennis dan en help anderen.

twex scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.