Home > Bestanden > twext.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een twext fout

Twext.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of twext.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om twext.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update twext.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat twext.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Twext.exe bestandsinfo

Het proces twext.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft twext.exe niet nodig. Twext.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 173,056 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 222,208 bytes, 462,848 bytes of 1,063,936 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/twext.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand twext.exe is geen Windows kernbestand. Twext.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als twext.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 149,504 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Twext.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als twext.exe. Controleer daarom het twext.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over twext.exe, deel je kennis dan en help anderen.

twext scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.