Home > Bestanden > type32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een type32 fout

Type32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of type32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om type32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft IntelliType Pro. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat type32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Type32.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft IntelliType Pro of gcServ hoort bij de software Microsoft IntelliType Pro of DirectFire Package of gcServ van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft type32.exe niet nodig. Bestand type32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\Microsoft IntelliType Pro\ of C:\Program Files\Microsoft Hardware\Keyboard\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 172,032 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 94,208 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/type32.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Als type32.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 156,672 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows kernbestand. Type32.exe kan onthoud inputs.

Als type32.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 311,296 bytes. Bestand type32.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent. Type32.exe kan onthoud inputs en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als type32.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het type32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over type32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

type32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.