Home > Bestanden > UAService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UAService fout

UAService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UAService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UAService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Lightspeed User Agent Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UAService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UAService.exe bestandsinfo

Het proces Lightspeed User Agent Service hoort bij de software SecuROM User Access Service of Lightspeed Systems User Agent van Lightspeed Systems (www.lightspeedsystems.com)..

Omschrijving: UAService.exe is op dit moment een onbekend programma. Test het met je antivirus programma om vast te stellen of het gaat om een bedreiging of niet.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft UAService.exe niet nodig. UAService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 126,976 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/uaservice.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. UAService.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. UAService.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Als UAService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 393,592 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand UAService.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand UAService.exe is geen Windows systeemcomponent. UAService.exe kan verbind met Internet en toepassingen monitoren.
Als u problemen heeft met UAService.exe, kunt u de software Lightspeed Systems User Agent verwijderen via de "Programma's wijzigen of verwijderen" functie in het Windows Configuratiescherm, vraag ondersteuning van de software ontwikkelaar Lightspeedsystems of update het programma naar de nieuwste versie.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UAService.exe. Controleer daarom het UAService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UAService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UAService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.