Home > Bestanden > UAService7.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UAService7 fout

UAService7.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UAService7.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UAService7.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SecuROM User Access Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UAService7.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UAService7.exe bestandsinfo

Het proces SecuROM User Access Service (versie (V7)., (V7)) hoort bij de software SecuROM User Access Service (versie (V7), (V7)., (V7), SecuROM User Access Service (V7)) van Sony DADC Austria AG (www.sonydadc.com)..

Omschrijving: Deze service is geïnstalleerd door Sony's SecuROM kopieerbeveiliging software om bepaalde programma's te beschermen tegen ongeoorloofd kopiëren. Dit programma is toegevoegd aan het systeem als onderdeel van eender welk programma dat de SecuROM bescherming gebruikt en noodzakelijk om dat programma normaal te laten verlopen. In de meeste gevallen wordt het gebruikt bij spelletjes, vanwege de hoge mate van piraterij van deze programma's.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft UAService7.exe niet nodig. UAService7.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 126,976 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 122,880 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/uaservice7.exe.html 
Bestand UAService7.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. UAService7.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand UAService7.exe is geen Windows systeembestand. UAService7.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UAService7.exe. Controleer daarom het UAService7.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
92 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UAService7.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UAService7 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.