Home > Bestanden > UberIcon.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus UberIcon te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen UberIcon.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de UberIcon.dll worm

Hints om UberIcon.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update UberIcon. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UberIcon.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UberIcon.dll bestandsinfo

Het proces UberIcon (versie 1.0.4) hoort bij de software Ubuntu Skin Pack (versie 10.0-Win7X64) of Matrix Skin Pack of Pack Crystal Clear van Punk Software (punklabs.com)..

Omschrijving: UberIcon.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. UberIcon.dll bevindt zich in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 65,536 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ubericon.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. UberIcon.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk.

Als UberIcon.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk. Bestandsformaat is 65,536 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 90,112 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeembestand. UberIcon.dll kan onthoud inputs.
De ontwikkelaar Punksoftware heeft een website voor hulp en voor updates. Er is ook een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderen ⇒ UberIcon of Matrix Skin Pack).

Belangrijk: Controleer het UberIcon.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UberIcon.dll, deel je kennis dan en help anderen.

UberIcon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.