Home > Bestanden > uesiuqcr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus uesiuqcr te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen uesiuqcr.exe als malware, b.v. Symantec herkent het als Trojan Horse of Trojan.FakeAV, en TrendMicro herkent het als TROJ_VB.BDQ of TROJ_FAKEAVAL.AJ.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de uesiuqcr.exe worm

Hints om uesiuqcr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update uesiuqcr.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat uesiuqcr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Uesiuqcr.exe bestandsinfo

Het proces uesiuqcr.exe hoort bij de software System Core van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: uesiuqcr.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Uesiuqcr.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 85,008 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 89,616 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/uesiuqcr.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Bestand uesiuqcr.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het uesiuqcr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over uesiuqcr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

uesiuqcr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.