Home > Bestanden > uiucu.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een uiucu fout

Uiucu.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of uiucu.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om uiucu.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update uiucu.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat uiucu.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Uiucu.exe bestandsinfo

Het proces Conexant Universal Device Install/Uninstall Application hoort bij de software Conexant Universal Device Install/Uninstall Application of AGEIA PhysX van Conexant Systems (www.conexant.com)..

Omschrijving: Windows heeft uiucu.exe niet nodig. Bestand uiucu.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 532,480 bytes (88% van alle voorkomende bestanden) of 544,768 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/uiucu.exe.html 
De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand uiucu.exe is geen Windows systeemcomponent. Uiucu.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Uiucu.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk.

Als uiucu.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 552,960 bytes. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Uiucu.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als uiucu.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het uiucu.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over uiucu.exe, deel je kennis dan en help anderen.

uiucu scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.