Home > Bestanden > ULCDRSvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ULCDRSvr fout

ULCDRSvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ULCDRSvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ULCDRSvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ULCDRSvr. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ULCDRSvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ULCDRSvr.exe bestandsinfo

Het proces ULCDRSvr hoort bij de software Ulead Systems ULCDRSvr of Ulead DVD MovieFactory (versie 6) of Corel DVD MovieFactory (versie 7) of OmniView Presenter Module of Ulead Burning Helper van Ulead Systems (www.ulead.com)..

Omschrijving: ulcdrsvr.exe implementeert de Workshop Server-functionaliteit, en is onderdeel van het Ulead DVD Workshop product voor het branden van CD's en DVD's. Het moet worden beschouwd als een essentieel onderdeel van dit pakket, dus als u er gebruik van maakt is het aangeraden het proces niet te beëindigen. Als u met andere software schrijfprogramma's werkt, dan kunt u dit proces veilig aflsuiten.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ULCDRSvr.exe niet nodig. Bestand ULCDRSvr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (typically C:\Program Files\Common Files\Ulead Systems\DVD\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (93% van alle voorkomende bestanden), 67,056 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ulcdrsvr.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. ULCDRSvr.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ULCDRSvr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ULCDRSvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
87 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ULCDRSvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ULCDRSvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.