Home > Bestanden > UMonit.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UMonit fout

UMonit.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UMonit.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UMonit.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Gene USB Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UMonit.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UMonit.exe bestandsinfo

Het proces Gene USB Monitor of UMonit MFC Application of ChangeIcon MFC Application hoort bij de software Gene USB Monitor of ChangeIcon Application of UMonit Application van General..

Omschrijving: UMonit.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt door diverse types generieke kaartlezers. Kaartlezers lezen en schrijven naar geheugenkaarten. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zul je niet langer toegang kunnen krijgen tot je geheugenkaarten.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft UMonit.exe niet nodig. UMonit.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 200,704 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/umonit.exe.html 
UMonit.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). UMonit.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Als UMonit.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 40,960 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes en nog 5 varianten. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UMonit.exe. Controleer daarom het UMonit.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UMonit.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UMonit scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.