Home > Bestanden > UniKeyNT.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UniKeyNT fout

UniKeyNT.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UniKeyNT.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UniKeyNT.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update UniKeyNT.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UniKeyNT.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UniKeyNT.exe bestandsinfo

Het proces UniKeyNT.exe hoort bij de software UniKey 4.0 NT of UniKey 4.0 (versie RC2) of UniKey 3.63 NT van onbekend..

Omschrijving: UniKeyNT.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand UniKeyNT.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings" of in een submap van de map Windows Temp. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 217,088 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 261,632 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/unikeynt.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand UniKeyNT.exe is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. UniKeyNT.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk.

  • Als UniKeyNT.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 261,632 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 126,464 bytes, 64,512 bytes of 316,928 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). UniKeyNT.exe kan onthoud inputs.
  • Als UniKeyNT.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 364,032 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 261,632 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. UniKeyNT.exe kan onthoud inputs.
  • Als UniKeyNT.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 261,632 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UniKeyNT.exe. Controleer daarom het UniKeyNT.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UniKeyNT.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UniKeyNT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.