Home > Bestanden > UnlockerAssistant.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus UnlockerAssistant te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen UnlockerAssistant.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de UnlockerAssistant.exe worm

Hints om UnlockerAssistant.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update UnlockerAssistant.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UnlockerAssistant.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UnlockerAssistant.exe bestandsinfo

Het proces UnlockerAssistant.exe hoort bij de software Unlocker of Company of Heroes of Cypress (versie CY3271 FirstTouch RF) van onbekend..

Omschrijving: UnlockerAssistant.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. UnlockerAssistant.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 15,872 bytes (69% van alle voorkomende bestanden), 17,408 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/unlockerassistant.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk.

  • Als UnlockerAssistant.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 15,872 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 6,656 bytes of 17,408 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand UnlockerAssistant.exe is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Controleer het UnlockerAssistant.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UnlockerAssistant.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UnlockerAssistant scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.