Home > Bestanden > UnlockerCOM.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus UnlockerCOM te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen UnlockerCOM.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de UnlockerCOM.dll worm

Hints om UnlockerCOM.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update UnlockerCOM.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UnlockerCOM.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UnlockerCOM.dll bestandsinfo

Het proces UnlockerCOM.dll hoort bij de software Unlocker van onbekend..

Omschrijving: UnlockerCOM.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. UnlockerCOM.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 8,704 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 10,240 bytes, 10,752 bytes, 43,520 bytes of 9,216 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/unlockercom.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. UnlockerCOM.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

  • Als UnlockerCOM.dll wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 9,728 bytes. Bestand UnlockerCOM.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. UnlockerCOM.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Controleer het UnlockerCOM.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UnlockerCOM.dll, deel je kennis dan en help anderen.

UnlockerCOM scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.