Home > Bestanden > UNS.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UNS fout

UNS.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UNS.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UNS.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update User Notification Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UNS.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UNS.exe bestandsinfo

Het proces User Notification Service hoort bij de software Intel® Management & Security Application User Notification Service of Intel® Management and Security Application User Notification Service of Intel® Active Management Technology User Notification Service of Intel® Management Engine van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Windows heeft UNS.exe niet nodig. Bestand UNS.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,656,280 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 2,320,920 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/uns.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is digitaal gesigneerd. Bestand UNS.exe is een bestand met Verisign signatuur. UNS.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Als UNS.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,058,776 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 2,066,968 bytes of 2,054,680 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. UNS.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UNS.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UNS.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UNS.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UNS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.