Home > Bestanden > unsecapp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een unsecapp fout

Unsecapp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of unsecapp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om unsecapp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update unsecapp.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat unsecapp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Unsecapp.exe bestandsinfo

Het proces Sink to receive asynchronous callbacks for WMI client application of WMI hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: unsecapp.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand unsecapp.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 16,896 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 37,888 bytes, 37,376 bytes, 38,912 bytes of 24,064 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/unsecapp.exe.html 
Bestand unsecapp.exe is een Windows kernsysteembestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk.

  • Als unsecapp.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 47,104 bytes. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als unsecapp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het unsecapp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over unsecapp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

unsecapp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.