Home > Bestanden > UpdateChecker.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UpdateChecker fout

UpdateChecker.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UpdateChecker.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UpdateChecker.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UpdateChecker.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UpdateChecker.exe bestandsinfo

Het proces Windows (versie 7 Codec Pack) of Media Player Codec Pack of FileHippo.com Update Checker of UpdateChecker MFC Application of Update Checker hoort bij de software FileHippo.com Update Checker of UpdateChecker Application of Dxtory van Cole Williams of FileHippo.com (www.filehippo.com) of ASUSTeK Computer (www.asus.com) of Dxtory Software..

Omschrijving: Windows heeft UpdateChecker.exe niet nodig. UpdateChecker.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 48,248 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 48,200 bytes of 46,816 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/updatechecker.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is digitaal gesigneerd. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run). UpdateChecker.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

  • Als UpdateChecker.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk. Bestandsformaat is 114,688 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 306,688 bytes, 248,832 bytes, 121,472 bytes of 93,696 bytes. UpdateChecker.exe is geen Windows kernbestand. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run). Het proces heeft geen zichtbaar venster. UpdateChecker.exe kan onthoud inputs.
    Als er problemen zijn met UpdateChecker.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > FileHippo.com Update Checker of ASUSUpdate).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UpdateChecker.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UpdateChecker.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over UpdateChecker.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UpdateChecker scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.