Home > Bestanden > UpdaterUI.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UpdaterUI fout

UpdaterUI.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UpdaterUI.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UpdaterUI.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Common User Interface. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UpdaterUI.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UpdaterUI.exe bestandsinfo

Het proces Common User Interface hoort bij de software McAfee Common Framework of Crystal (versie 11 Redistributable) of Xteq Systems X-Setup of Verity LiquidOffice Process van Network Associates (nai.com) of McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: Dit is een standaard onderdeel van het McAfee Antivirus programma (nu in handen van Network Associates, Inc). Het is een deel van de automatische update functie die contact maakt met de McAfee-website om te kijken naar updates van virus definitie bestanden en die het programma vertelt naar welke malware uit te kijken op de PC. De meeste automatische update-programma's zijn niet noodzakelijk om hun aanverwante programma's correct te laten functioneren, maar ze kunnen nuttig zijn om ervoor te zorgen dat uw bescherming up-to-date blijft.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft UpdaterUI.exe niet nodig. Bestand UpdaterUI.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\Network Associates\Common Framework\ of C:\Program Files\Common Files\ePOAgent\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 139,320 bytes (59% van alle voorkomende bestanden), 131,072 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/updaterui.exe.html 
UpdaterUI.exe is geen Windows systeembestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). UpdaterUI.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Als UpdaterUI.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 18,241 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). UpdaterUI.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UpdaterUI.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UpdaterUI.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UpdaterUI.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UpdaterUI scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.