Home > Bestanden > Updates from HP.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Updates from HP fout

Updates from HP.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Updates from HP.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Updates from HP.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Updates from HP. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Updates from HP.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Updates from HP.exe bestandsinfo

Het proces Updates from HP hoort bij de software RunnerEXE Application van Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Updates from HP.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt op computers from Hewlett Packard, en wel op computers met een DVD drive die gebruik maken van LightScribe technologie. Dit programma wordt gebruikt voor het checken op updates van geïnstalleerde HP software en het installeren van deze updates. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Updates from HP.exe niet nodig. Bestand Updates from HP.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,903 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes, 16,423 bytes of 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/updates%20from%20hp.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Het programma is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Updates from HP.exe. Controleer daarom het Updates from HP.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Updates from HP.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Updates from HP scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.