Home > Bestanden > UpdReg.EXE Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UpdReg fout

UpdReg.EXE is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UpdReg.EXE een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UpdReg.EXE gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Creative UpdReg. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UpdReg.EXE voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UpdReg.EXE bestandsinfo

Het proces Creative UpdReg hoort bij de software Creative Updreg van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: Dit is een "nagware" proces van Creative Labs dat wordt geïnstalleerd samen met de drivers voor sommige van hun producten. Het herinnert u er regelmatig aan om deze producten te registreren op de Creative-website. Dit is uiteraard niet nodig (en kan heel vervelend zijn), maar het kan in de meeste gevallen worden uitgeschakeld binnen de Creative Labs software, door het zoeken naar een item zoals "herinner me te registreren" en dit uit te schakelen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft UpdReg.EXE niet nodig. Bestand UpdReg.EXE bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 90,112 bytes (97% van alle voorkomende bestanden), 28,172 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/updreg.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand UpdReg.EXE is geen Windows systeembestand. UpdReg.EXE kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UpdReg.EXE, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het UpdReg.EXE proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UpdReg.EXE, deel je kennis dan en help anderen.

UpdReg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.